“Het klikte meteen”

Zo ervaarden Tom Van de Perre en zijn vrouw Arian de samenwerking met Pglas.

Na 15 jaar beslisten Tom en Arian hun woning in Kasterlee op te frissen. Met een glazen spatwand in de keuken en een glazen douchedeur en spiegels in de badkamer. 

Tom en Arian:

De plaatsing door Pglas was netjes en fijn. Precies zoals we het in gedachten hadden.

Pglas - blogbericht - Het klikte meteen

In de keuken van Tom, Arian en hun drie kinderen Mare (12), Seb (10) en Lois (9) heerst een gezellige drukte. Tegelijk straalt de strakke lijn van het interieur een zekere rust uit. De glazen grijze spatwand past harmonieus in de mokkakleurige keuken. “Onze spatwand in inox stond al gauw vol met krassen”, vertelt Tom. Tegels waren voor ons geen alternatief omdat voegen snel vuil worden. Een glazen spatwand is stijlvol en heel makkelijk te onderhouden. En grijs is een kleur die blijft.”

Scheve muren

Pglas - blogbericht - Het klikte meteen

Door waterschade renoveerde het gezin ook de kleine badkamer op het gelijkvloers. Met spiegels boven de wastafel. “Op vraag van onze dochter”, knipoogt Tom. En met een douchedeur en een vast paneel in mat glas om inkijk te voorkomen. “Een huzarenstukje omdat in deze kleine ruimte geen standaardmaten passen en omdat blijkt dat onze muren scheef staan”, zegt Tom.

Maar de perfecte klus voor Pglas. Want wij houden van uitdagingen op maat. Vakmanschap pur sang.

Netjes en fijn

Pglas - blogbericht - Het klikte meteen

Mee op aanraden van Segers Interieur koos het gezin Van de Perre resoluut voor Pglas. “Het klikte meteen”, blikt Tom terug. “Voor deze renovatie hadden we bepaalde ideeën in ons hoofd. Het leek wel of de mensen van Pglas ons direct begrepen. De afwerking is netjes en fijn en de planning strak. Niet altijd evident in de bouwsector”, lacht Tom.

Foto’s: Kristien Mertens

Ben jij ook op zoek naar toffe ideeën voor glas in je interieur?

Vind inspiratie in onze realisaties.

Welkom. We helpen je graag je glazen dromen te realiseren.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.