Glazen balustrades

Glazen balustrades en leuningen

Zoek je een manier om je vide, terras, overloop of trap veilig en mooi af te schermen? Dan is een glazen balustrade of leuning een heldere en trendy oplossing.

Ze verruimt je leefruimte, creëert een maximale doorkijk en tilt je woning naar dat extra tikkeltje luxe. De natuurlijke lichtinval zorgt voor een natuurlijk en organisch schouwspel. Bekijk concrete voorbeelden van licht en ruimte.

Je balustrade strak gemonteerd, zonder zichtbare bevestigingen?

We monteren je glazen balustrade in glasklemmen. Deze glasklemmen laat je best al plaatsen in je ruwbouw.

Net zoals bij Hanneke en Jef. Bekijk het FILMPJE.

Fan van een balustrade met een iets meer zichtbare afwerking? Kies voor paaltjes in inox of staal.

Ook glazen balustrade buiten voor je terras of balkon

Soms mag het eens out of the box. Een glazen balustrade is een frisse variant voor een schutsel of muurtje. Ze maakt je terras als het ware groter. Je zicht verruimt. Meer licht en warmte, minder tocht.

Klik naar je voordelen van een buiten-balustrade.

Glazen leuning aan je trap

Op een glazen leuning kan je vertrouwen. Zowel op vlak van doorvalbeveiliging als op het sierlijke effect ervan. Gegarandeerd meer ruimte in je interieur. Meer licht, minder zwaar.

TIP: Voor de glazen leuning aan je trap kan een glazen wand een goedkoper – en even stijlvol – alternatief zijn. Zoals aan deze trap.

Transparant of in kleur?

Mogelijkheden troef! Voor je glazen balustrade of leuning heb je keuze uit verschillende kleuren. Kan je niet kiezen? We kiezen graag met je mee.

Kortom, jouw unieke glazen balustrade of leuning plaatsen we op maat van je interieur, balkon of terras.

TIP: Ideeën opdoen voor je glazen balustrade? Download GRATIS onze inspiratiegids.

Altijd fijn afgewerkt

Onze pietjes-precies werken je balustrade of leuning mooi af op de vloer of er zorgvuldig in ingewerkt. Geen uitdaging is te spannend. Daag jij ons uit?

Beleef je liever eerst de mogelijkheden van glazen balustrades en leuningen in levenden lijve? Welkom in onze showroom. We helpen je met plezier.

Onze glazen balustrades

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.

glazen balustrade buiten

Wist je dat we ook balustrades buiten plaatsen?

Mooi voor op je balkon of terras.

Én je haalt de vakantie bij je binnen.