Glazen vloer

Glazen vloer

Een glazen vloer in je interieur heeft een mooi verrassend effect. Hij creëert een open volume dat het daglicht ten volle en ongedwongen in je woning of kantoor laat spelen. Dat schept op zijn beurt ruimte en massa’s licht. (Licht + ruimte: 2 magnifieke voordelen van interieurglas)

Je glazen vloer kan in:

  • helder glas
  • mat glas
  • gekleurd glas
  • fumé glas (brons of grijs)

Lees meer over de verschillende glassoorten.

Pglas zorgt voor een unieke vloer op maat van je interieur.

Een decoratief kunstwerk

Van je glazen vloer maken we niet alleen iets functioneels. Meteen heb je ook een kunstwerk in huis. Heb lef en toon bijvoorbeeld je wijnkelder onder een glazen vloer. Of breng de juiste sfeer in huis met ingewerkte glazen lichtlijnen. Knappe mogelijkheden troef.

Onze glazen tegels leggen we in een stalen kader in inox of staal. Om de kader volledig te integreren in je woning kan je ervoor kiezen de kader te lakken in eender welke RAL-kleur.

Glazen traptreden

Je trap in glas? Pglas plaatst traptreden in glas. Laat licht met glas spelen. Een strak en mooi lichtspektakel.

Pglas kan tegen een stootje

Hoe veilig is een glazen vloer? Superveilig. Ook voor je glazen vloer werken we met gelaagd veiligheidsglas dat voldoet aan de strenge voorwaarden van doorvalbeveiliging.

Toch eerst eens testen?

Wandel over glazen vloeren in onze showroom. Welkom!

Heb je al concrete ideeën over je glazen vloer?

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.