Glazen draaideuren

Glazen draaideuren

Ruimte creëren in je woning of kantoor? Glazen deuren zijn een mooie en stijlvolle oplossing, zowel in een klassiek als modern interieur.

Een glazen deur is een eyecatcher in je interieur. Ze laat je spelen met licht. En dat zorgt voor plezante effecten. Dus net dat tikkeltje meer klasse.

De voordelen van interieurglas in je woning op een rij.

In glazen draaideuren heb je keuze uit:

De verschillende soorten rustig bekijken? Download GRATIS onze inspiratiegids.

Onze volglazen deuren zijn verkrijgbaar in:

  • helder en extra klaar glas
  • grijs, brons en dark grey (zwart) glas
  • gezuurd (mat) glas
  • gezandstraald glas

Lees meer over deze verschillende soorten glas.

Samen met jou vinden we de juiste oplossing voor je unieke glazen deur op maat.

Glazen draaideur met of zonder vloerveer (pivoterende deur)

Een glazen draaideur opent naar beide kanten (180°). Is dit praktisch niet mogelijk? Dan zorgen we ervoor dat de deur naar 1 kant opent (90°).

Voor elke situatie hebben onze pietjes-precies een gepast scharnier, al dan niet ingewerkt in de vloer. Bij een hydraulisch scharnier volstaat een kleine boring. Een uitsparing in de vloer is dan niet nodig! Zo’n hydraulisch scharnier zorgt ervoor dat de deur automatisch en zachtjes sluit.

Heb je een brede deuropening? Dan kan je kiezen voor een dubbele glazen deur of een pivoterende deur: 1 grote deur waarbij het draaipunt (draaias) wordt verlegd.

Ook bestaan zijdelingse scharnieren die in we de dagkant tegen de muur plaatsen. Geen risico meer op beschadiging van vloerverwarming of leidingen. Voorwaarde is dat je deur niet te breed of te zwaar wordt. Dan is je oplossing: een vast zijpaneel of een andere oplossing op maat.

Deurgrepen

Op ieder potje past een deksel. Zo past op je glazen draaideur de juiste greep. Die selecteren we met plezier voor je uit het ruime aanbod.

Vind inspiratie voor je deurgreep.

Een glazen deur in je interieur?

Pglas helpt je om de juiste keuze te maken. Volledig op maat van je interieur.

Toch eerst de mogelijkheden van glazen draaideuren ervaren met je eigen ogen?

Welkom in onze showroom.

Onze Glazen draaideuren

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.