Showroom

Op zoek naar inspiratie voor glas in je interieur? Spring dan zeker binnen in onze showroom in Tielen (Kasterlee). Je vindt er niet alleen ideeën, maar je ziet met eigen ogen hoe een glazen deur, glazen douchewand, vloer, balustrade, spatwand, spiegel en glazen tafel eruit kan zien in een interieur.

Toonzaal als woonzaal

toonzaal Pglas

Jawel, onze showroom heeft iets weg van een woonzaal. Je vindt er glazen producten opgesteld zoals in een thuissituatie. Zo beleef je het effect van glas in je interieur in levenden lijve.

Zeer welkom! We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, om je meer te vertellen over de mooie mogelijkheden van interieurglas, om je mee te helpen kiezen.

Benieuwd naar wat je beleeft in onze toonzaal?

In het filmpje hieronder leidt Phyllis je virtueel rond.

Openingsuren showroom

openingsuren Pglas
  • di-wo-do: 10-18 u.
  • vrij-za: 10-15 u. (Belangrijk: geen afhaling mogelijk op zaterdag)
  • ma: op afspraak

In het belang van onze volksgezondheid, die van jou, van onze collega’s en elkeen waarmee we tijdens onze werven in aanraking komen, hebben we als Pglas beslist om – door de ontwikkelingen rond het coronavirus – al onze externe activiteiten op te schorten. En dit vanaf dinsdag 17 maart tot nadere berichtgeving.

Onze kantoren blijven beperkt telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9 en 17 u. op + 32 14 89 01 89. Ook via pglas@pglas.be kan je ons altijd bereiken. Misschien met een beetje vertraging, maar je krijgt sowieso een antwoord op je mail. Ook offertes kunnen we blijven opmaken.

Dankjewel voor je begrip. Met z’n allen slagen we erin om deze bijzondere omstandigheden te overwinnen.

Samen tegen Corona en voor de gezondheid van elkeen, dichtbij en verder van ons.

Zorg goed voor elkaar,

Het Pglas-team.