Showroom

Op zoek naar inspiratie voor glas in je interieur? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Tielen (Kasterlee). Je vindt er niet alleen ideeën, maar je ziet met eigen ogen hoe een glazen deur, glazen douchewand, scheidingswand, glazen vloer, balustrade, spatwand en spiegel eruit kan zien in een interieur.

Net als onze outdoor-glasoplossingen, zoals een balustrade buiten of een glazen windscherm op je terras of balkon. Of een glazen schuifwand voor je overdekt terras of poolhouse.

Je vindt het allemaal in onze showroom.

Toonzaal als woonzaal

Jawel, onze showroom heeft iets weg van een woonzaal. Je vindt er glazen producten opgesteld zoals in een thuissituatie. Zo beleef je het effect van glas in je interieur in levenden lijve.

Zeer welkom! We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, om je meer te vertellen over de mooie mogelijkheden van interieurglas, om je mee te helpen kiezen.

Benieuwd naar wat je beleeft in onze toonzaal?

In het filmpje hieronder leidt Phyllis je virtueel rond.

Openingsuren showroom

openingsuren Pglas

Open op afspraak:

  • di-wo-do: 10-18 u.
  • vrij: 10-12 u.
  • za: 10-15 u. (Belangrijk: geen afhaling mogelijk op zaterdag)

Op afspraak

👉 Om jouw glasproject alle aandacht te geven tijdens jouw bezoek, ontvangen we je graag op afspraak in onze showroom.

Geen plaats meer in ons automatische systeem? Bel ons gerust op + 32 14 89 01 89. Wij vinden wel een gaatje.

Intussen offerte opvragen?

Dat kan! We helpen je met veel plezier. 

Ons telefonisch bereiken, kan je van maandag tot donderdag tussen 9 en 17 u., vrijdag tussen 9 en 15u. op + 32 14 89 01 89. Ook via pglas@pglas.be kan je ons altijd vinden.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.