Team

Pglas team

Hieronder ontmoet je ons P-team. Toch altijd plezant om gezichten te zien.

Peter

Peter Van Bouwel – Hij is onze ultieme specialist. Zonder Peter, geen Pglas. Zonder Peter geen unieke projecten. Hij denkt een stap verder en maakt Pglas tot het prachtige bedrijf dat het nu is.

Oprichter – mede-bedrijfsleider – creatief en technisch glasspecialist

Ruth Renders – Als Jason onze lijm is, dan is Ruth onze super de luxe pattex. Zij maakt met een lach en heel vakkundig Pglas tot één familie. Zij kneedt al onze activiteiten, ambities tot het unieke Pglas-merk.

Oprichter – mede-bedrijfsleider – financieel beheer en unieke drijvende kracht – Stercke Vrouw

Mats – Hij is ons onmisbare technische talent. Hij gaat geen uitdaging uit de weg. Tenzij wij hem af en toe halt toeroepen. Hij legt focus op onze originele en krachtige Pglas identiteit en leidt ons naar een digitale toekomst.

Mede-bedrijfsleider 2023 – Technisch adviseur – dagelijkse leiding en digitalisering

Goele – Zij is onze hartelijkste stem. Je hoort haar lach erin weerklinken. Zij ontvangt met een enthousiaste babbel elke klant in de toonzaal. Zijn ontwart ons kluwen van gewerkte uren.

Mede-bedrijfsleider 2023 – personeel – offertedienst en toonzaal

Bart – Hij is ons wandelend vat expertise met een serieus oog voor detail. Hij maakt af en toe zijn collega’s wel eens gek met zijn rechtaan gedrevenheid. Hij staat er voor Pglas, altijd.

Hij is opperploegbaas en een fameuze glasplaatser.

Jason – Hij is onze lijm. En maakt ons zalig goedgezind. Hij is onze levende Pglas-mascotte. Hij staat geen seconde stil en gaat voor toP-werk. Hij neemt zijn team mee in zijn enthousiasme.

 Hij is ploegbaas en een fameuze glasplaatser.

Kurt – Hij gaat geen werk uit de weg. Vakmanschap en afwerking zijn belangrijk voor hem. Respect voor elkaar, voor Pglas staan hoog op zijn lijst.

Hij is ploegbaas en een fameuze glasplaatser.

Quinny – Voluit Quantin. Hij houdt van orde en structuur. En focust op het opbouwen van technische expertise in de glaswereld. Hij heeft talent én ambitie!

Hij is een fameuze glasplaatser.

JP – Hij is onze JP, omdat we al een Jason hadden. Meteen thuis in ons team. Een groot hart voor ons. En zoveel liefde voor Graspop Metal, dat hij ons aansteekt!

Hij is een fameuze glasplaatser.

Yannick – Hij is onze grootste charmeur. Altijd klaar voor een helpende hand en aanstekelijke lach. We willen hem geen seconde meer missen in ons team.

Hij is op weg naar een fameuze glasplaatser.

Kenzo – Hij onderneemt alles met jeugdige overmoed en talent. Hij wil graag alles weten en is onbezonnen eerlijk. Hij babbelt ons en de klant onder tafel. En doet zijn best ‘s morgens op tijd te zijn.

Hij is een fameuze glasplaatser.

Noah – Nieuw in ons team. Maar we weten nu al dat hij past. Voor een serieuze tekst is het nog te vroeg. Maar we moeten op vrijdag wel een extra zak chips klaarleggen.

Hij proeft het leven van een fameuze glasplaatser.

Jules

Jules – Hij heeft met plezier al onze avonturen beleefd. En ons elke dag trouw gezelschap gehouden op kantoor. Hij heeft duizenden tennisballen gevangen en een aantal even vrolijk kapot gebeten.

We missen je lieve Jules. Het ga je goed aan de overkant.

Fil – Hij is zalig relaxed. Onze rustigste man én technisch talent voor grote en complexe werven. Hij houdt van projecten die uitdagingen vormen. Tegelijkertijd knap binnen Pglas en op het voetbalveld.

Technisch adviseur – aankoop – offertedienst

Flore – Zij organiseert onvergetelijke events en geeft ons nummers, zodat ze zeker is dat ze haar ganse team bij heeft, tijdens onze groepsuitstappen. Zij zorgt ervoor dat jullie offerte-aanvragen de juiste contactpersoon krijgen.

Events – offertedienst en toonzaal

Annick – Zij ontwerpt onze marketingstrategie, Pglas Plakt en tovert met beelden en woorden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Zij zet Pglas mee op de kaart en in de verf.

Marketing en communicatie – offertedienst en toonzaal

Phyllis – Zij zet onze puntjes op de i. Zij is onze ster. Zij zorgt dat we aandacht hebben voor alles, elkaar en iedereen. Zij steekt alle werven in haar hoofd en maakt onze complexe planning-puzzel.

Planning – Welzijn en veiligheid

Heb je vragen over glas in je interieur?

Geef ons een seintje. We helpen je met veel plezier.

Op zoek naar een concrete offerte. Klik dan gauw hier.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.