Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren en schuifwanden

Twee ruimtes in je woning of kantoor omtoveren tot één groter mooi geheel? Dat kan perfect met een glazen schuifdeur of glazen schuifwand. Volledig op maat van je interieur.

Twee vliegen in één klap: je bespaart ruimte en in een handomdraai vorm je je interieur om. Schuif je de deur toe, dan schep je privacy. Ook handig als je het graag netjes hebt. Want met een glazen schuifdeur of -wand tover je in een mum van tijd rommelige spulletjes weg.

Een glazen schuifdeur of schuifwand geeft je interieur cachet. Een blikvanger met een tijdloos karakter. Met een glazen schuifdeur – in Nederland ook wel glazen pui genoemd – kies je voor dat ietsje meer luxe en massa’s licht.

Bekijk de voordelen van interieurglas in je huis.

Schuifsystemen, geruisloos

Als pietjes-precies installeren we je glazen schuifdeur netjes en mooi afgewerkt. Daarom werken we met verschillende schuifsystemen. Om je vloer clean te houden, monteren we de schuifdeur tegen het plafond of net boven de deuropening. Dus geen hinderlijke rails op de grond. Een rem zorgt ervoor dat de deur zachtjes open en toe kan. Ook automatische schuifdeuren zijn mogelijk.

Prefereer je een ander schuifsysteem? Met plezier bespreken we met jou de mogelijkheden. Een opbouw-schuifsysteem, een ingewerkte rail, een Manet-schuifsysteem of zelfs een automatische schuifdeur? Bij Pglas kan het allemaal. Dat ontdek je in onze inspiratiegids:

Soorten glas voor schuifdeuren

Voor je schuifdeur of -wand kies je uit deze soorten glas:

  • helder glas
  • gezuurd (=mat) glas
  • gezandstraald glas
  • gekleurd glas
  • fumé glas (brons of grijs)

Kan je niet kiezen? Dan kiezen we graag met je mee.

Lees meer over deze verschillende soorten interieurglas.

Deurgreep

Een greep maakt of kraakt een deur. In een prachtig harmonieus interieur klopt elke detail. We geven je graag tips en begeleiden jou graag bij de keuze van de beste deurgreep voor jouw glazen deur. Laat je inspireren.

Een glazen schuifdeur of -wand voor jouw interieur?

Bezoek onze showroom en vind wat je zoekt.

Weet je wat je zoekt?

En geniet straks van een stralend interieur.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.

glazen schuifwand buiten

Wist je dat we ook glazen schuifwanden buiten plaatsen?

Supertof om je overdekt terras of poolhouse helemaal open te schuiven.

En thuis te genieten van een vakantiegevoel.