Stalen deuren

Stalen deuren met glas

Kies jij voor lekker strak? Helemaal trendy is een stalen binnendeur met glas of smeedijzeren deuren in je interieur. Dit is een glazen deur in een stalen kader die onze smid maakt op maat van jouw interieur. Al dan niet met onderverdelingen.

Je kiest in hoeveel vakken je je deur wil onderverdelen (horizontaal en/of verticaal). Ongeacht naar welke interieurstijl je voorkeur gaat.

Jouw stalen deur opent in twee richtingen of sluit tegen een aanslagkader. Helemaal zoals je zelf wil.

Goed om weten: Hier gaat het echt om stalen deuren, niet om steel look deuren. Het grote verschil? Bij stalen deuren heb je geen zichtbare scharnieren en is de greep altijd op de kader gelast. (Bekijk onze steel look deuren)

Hoe dan ook, deze glazen deuren met stalen kozijn zijn oerdegelijk en laten jou en je gasten genieten van je stijlvol interieur.

Vind inspiratie in onze showroom. Welkom!

Drie soorten stalen deuren

Hou je meer van modern of klassiek? Of ben je fan van industrieel? Voor al deze interieurstijlen plaatsen we bij Pglas stalen deuren op maat.

1. Moderne stalen deuren

Met een strak stalen kader rond de glazen deur. Deze kader werken we af met gelijkliggende glaslatten. Zo komen de kader en de latten op gelijke hoogte te liggen Met een moderne en strakke look als resultaat.

2. Rustieke stalen deur

Deze deur met stalen raamwerk op maat zorgt voor een rustieke look-and-feel. Eenvoudig en mooi.

Ben je benieuwd naar meer technische informatie? Lees dan even door: Want deze stalen deur wordt afgekit met klassevolle zwarte stopverf om ze een ambachtelijk of ‘smeedijzeren’ karakter te geven.

Welke stalen deur met glas je ook kiest, genieten van de voordelen doe je sowieso.

3. Stalen deur met industriële look

Deze stalen kader werken we af met niet-gelijkliggende kleine latjes. Tegen de hogerliggende kader zetten smallere latjes het glas vast. Deze afwerking past mooi in een industrieel interieur.

Stalen deur op maat, in elke soort glas, eender welke kleur

Jouw stalen binnendeur maken we precies op maat van je interieur. Zowel in de moderne als in de rustieke en industriële variant kunnen we elk soort glas plaatsen: helder, gezuurd, getint glas, zelfs figuurglas. Lees meer over de verschillende soorten glas.

De binnendeur helemaal naar je interieur zetten? Het stalen frame kan in eender welke RAL-kleur gelakt worden. Veel mensen kiezen voor zwart. Maar soms ook voor witgelakte stalen deuren. Jij kiest voor:

  • een matte 30%-lak. Dit is lak die nog een heel klein beetje glans heeft. Of voor:
  • een structuurlak/coatex. Dit is lak met een heel erg fijne korrelstructuur en is volledig mat.

Nadat de kader gelakt is, plaatsen we de deur in z’n geheel bij je thuis.

2 soorten scharnieren voor stalen deuren

  1. Zijdelingse scharnieren: Deze deuren zijn beperkt in breedte en hoogte omdat de scharnieren een gelimiteerde draagkracht hebben. De scharnieren zijn aan de zijkant van deur en kader opgelast. Deze deur opent naar één kant en sluit tegen een aanslagkader. Ze kan op eender welk punt openstaan en gaat niet automatisch dicht.
  2. Pivoterende scharnieren: deze deuren hebben quasi unieke mogelijkheden qua hoogte en breedte. De scharnieren worden boven en onderaan in het deurkader weggewerkt. De deurkader onderaan is dus altijd iets breder omdat daarin de veer zit. Deze deur pivoteert naar beide kanten, kan opengezet worden op 90° en sluit automatisch.

Wist je dat een stalen deur ook als schuifdeur kan? Jazeker!

Eerst nog ideeën opdoen voor je stalen deur?

TIP: Download GRATIS onze inspiratiegids. En ontdek de mogelijkheden.

Stalen deur prijs?

Die varieert omdat jouw stalen deur maatwerk is. Een correcte prijs voor je stalen deur? Vul hier je gegevens in. En ontvang de prijs voor jouw deur.

Weet je niet goed hoe je stalen deur te kiezen?

Kom gerust eens kijken in onze toonzaal. We helpen je graag om de juiste stalen deur te kiezen.

Weet je het al wel?

Wedden dat je straks geniet van de voordelen van onze pietjes-precies!

Onze stalen deuren

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.