Over Pglas

Pglas is topspeler in de Kempen en de provincie Antwerpen voor het plaatsen van interieurglas. Kies je voor Pglas dan kies je ervoor dat je glas geplaatst wordt met plezier.

Met welke plezante voordelen voor jou?

Pglas is zot van glas. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën, andere en betere mogelijkheden. Voor jouw interieur denken we verder dan onze neus lang is. Creatieve glasoplossingen. Van glazen draaideuren en schuifdeuren tot stalen binnendeuren met glas of steel look deuren, glazen douchewanden, vloeren, balustrades, spatwanden, spiegels en glas voor outdoor living.

pietjes precies

We zijn pietjes-precies. Als vakmannen gaan we voor niets minder dan een hele fijne afwerking. Alles netjes ingewerkt, precieze plaatsing.

strakke planning

Als je iets bestelt, dan heb je dat ook graag in huis op het afgesproken moment. Daarom hanteren we een strakke planning en timing. Zo ben jij gerust.

Lak aan vuile voeten

We hebben lak aan vuile voeten. Thuiskomen in een huis waarin werkmannen aan de slag zijn geweest, kan ook heel leuk zijn. Echt. Zeker als die je huis piekfijn achterlaten. En dat is wat onze glasplaatsers doen.

Plezant toch?

Ook de P van Peter en toPkwaliteit

Aan het roer staan Peter Van Bouwel en Ruth Renders. Het koppel stampte in 2007 Pglas uit de grond. Om al een jaar later door de Confederatie Bouw uitgeroepen te worden als Jonge Vlaamse Aannemer van het jaar.

Het succes zit mee in het feit dat Peter het glas nog steeds eigenhandig opmeet en plaatst. Met een uiterst strenge controle op mogelijke onnauwkeurigheden in het glas. Op kwaliteit inboeten, is geen optie. Ons P-team is pas helemaal tevreden als klanten zichtbaar genieten van hun interieur.

Peter Van Bouwel en Ruth Renders

Nog plezant leesvoer: het interview in Sterck Magazine met onze Stercke Vrouw Ruth Renders.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.

glazen schuifwand buiten

Ook buiten binnen kunnen zitten?

Met een glazen schuifdeur voor je overdekt terras of poolhouse geniet je continu van vakantie in je eigen tuin.