Steel look deuren

Steel look binnendeur met glas

Elegant, gedurfd en tijdloos. Dat is een steel look binnendeur. Deze deur geeft je interieur de strakke en mooie toets die het verdient.

Aan jou de vrijheid om te kiezen in hoeveel vlakken je de deur wil onderverdelen (horizontaal en/of verticaal). Is kiezen moeilijk voor jou? Wees gerust, dan kiezen we graag met je mee.

Deze indeling accentueren we met aluminium profielen en latten die we lakken. Populair is zwart. Soms ook wit. Maar eender welke kleur is mogelijk.

Het zijn deze profielen en latten die we netjes verlijmen op en rond je glas. (En daarin zit het verschil met stalen deuren. Omdat we bij stalen deuren vertrekken vanuit de stalen kader op maat.)

Plezant om weten: een steel look deur is een mooi budgetvriendelijk alternatief voor een stalen deur.

Twee soorten steel look deuren

Voor je steel look binnendeur heb je deze opties:

  • Pivoterende deur: De deur opent naar beide kanten en kan helemaal opengezet worden op 90°. Sluiten doet ze automatisch.

Weetje: De scharnieren staan op het glas gemonteerd. (Een tweede verschil met stalen deuren waarbij de scharnieren aan de zijkant van de deur en kader opgelast worden.)

Een pivoterende steel look deur kan je krijgen in elke hoogte en breedte. Afhankelijk van deze afmetingen is het geharde glas van de deur 10 of 12 mm dik.

  • Schuifdeur: Dat kan ook in steel look! Mooi en handig tegelijk.

De greep voor je deur

Die staat bij je steel look binnendeur óp het glas. En je hebt de keuze uit tal van grepen.

TIP: In onze showroom ontdek je de verschillende mogelijkheden. Welkom! We helpen je graag bij het kiezen van je steel look deur.

Kortom, je steel look deur plaatsen we op maat

Mooi afgewerkt door onze pietjes-precies. Ken jij je Pglas-voordelen al?

Je zinnen gezet op een steel look binnendeur?

En je weet al goed wat je wil?

En geniet straks van een mooi strak interieur. Plezant, toch?

Onze steel look binnendeuren

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.

Je prijs?

Ontvang meteen de richtprijs in je mailbox.

arrow