Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is Pglas gesloten

Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 328 beoordelingen

Draaideuren

Realisaties

Bekijk meer realisaties

Glazen draaideuren

Wil je ruimte creëren in je woning of kantoor? Glazen deuren zijn een mooie en stijlvolle oplossing, zowel in een klassieke als moderne woning.

Onze glazen draaideuren zijn een eyecatcher in je interieur. Ze laten je spelen met licht en ruimte. Dus net dat tikkeltje meer klasse en luxe.

Onze glazen draaideuren zijn volglazen deuren.  

Helder, mat, gezuurd, gezandstraald, gekleurd glas of puur maatwerk

Onze glazen deuren zijn verkrijgbaar in:


Pglas zorgt voor een unieke deur op jouw maat.

Glazen draaideuren met of zonder vloerveer (pivoterende deuren)

Op basis van je wens kan een glazen deur naar beide kanten openen (180°). Is dit praktisch niet mogelijk? Dan zorgen we ervoor dat de deur naar 1 kant opent (90°).

Voor elke situatie is er een gepast scharnier, al dan niet ingewerkt in de vloer.  Nieuw is het hydraulisch scharnier waarvoor een uitsparing in de vloer niet meer nodig is, een kleine boring volstaat. Een hydraulische scharnier zorgt ervoor dat de deur automatisch en zachtjes sluit

Heb je een brede deuropening? Dan kan je kiezen voor een dubbele glazen deur of voor een pivoterende deur: 1 grote deur waarbij het draaipunt (draaias) wordt verlegd. 

Ook bestaan er zijdelingse scharnieren die in de dagkant tegen de muur worden geplaatst.  Geen risico meer op beschadiging van vloerverwarming of leidingen. Voorwaarde is dat je deur niet te breed of te zwaar wordt.  Dan bestaat de oplossing in een vast zijpaneel of een andere oplossing op maat.

Deurgrepen

Een greep maakt of kraakt een deur. In een prachtig harmonieus interieur klopt elke detail. We geven je graag tips en begeleiden jou graag bij de keuze van de beste deurgreep voor jouw glazen deur. Bekijk ons aanbod.

Een glazen deur in je interieur?

Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons. We maken graag een afspraak voor een verkennend gesprek of een offerte op maat.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x