Soorten interieurglas

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten interieurglas. Pglas helpt je met plezier om de juiste oplossing te vinden voor jouw woning of kantoor.

Welke glassoort je ook kiest, we plaatsen altijd veiligheidsglas. Dat maakt dat al onze producten uiterst veilig zijn.

Pglas - veilig glas

Helder glas of extra klaar glas

Helder glas en extra klaar glas zijn ideaal om ruimtegevoel en licht te creëren. Helder glas heeft een lichte groene schijn. Extra klaar glas is kristalhelder, kleurloos.

Gezuurd of mat glas

Meer privacy nodig? Dan is mat of gezuurd glas de oplossing bij uitstek. Ook wel melkglas genoemd. Dit mat glas is niet meer transparant, maar laat nog wel veel licht door.

Gezandstraald glas

Helder glas met een zandstraaltekening op? Pglas gaat geen uitdaging uit de weg. Met gezandstraald glas bepaal je zelf de verhouding transparant versus niet-transparant.

Laat niet-transparant glas minder licht door? Nee, hoor. Het licht wordt anders verdeeld over de ruimte. Bij elke stijl hoort een verrassende lichtinval.

Een creatief idee? Motieven, tekeningen van eigen hand of een logo op je glazen deur of douchewand,… We brainstormen graag met je mee voor een unieke glazen deur, douchewand, spatwand, balustrade, vloer of meubel.

Gekleurd glas

Flirten met kleur in je interieur? Colorglas of gelakt glas is verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. Kan je niet kiezen? Pglas helpt je met plezier. Om je interieur die uitstraling te geven dat het verdient.

Grijs en brons getint glas

Dit is brons of grijs glas, in de massa gekleurd. Dus door- en doorgekleurd.

Deze glassoort geeft een warme gloed aan glazen deuren en douchewanden.

De beste glassoort voor jouw interieur?

Contacteer ons. We staan met plezier voor je klaar.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.