Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 317 beoordelingen

Een glazen spatwand in je keuken

Wil je een keuken met een strakke en luxueuze look? Dan kies je voor een glazen spatwand. Ontdek de drie grote voordelen van een glazen achterwand.

Glazen spatwand trekt de aandacht

Je wilt een woweffect wanneer iemand je keuken binnenloopt? Daarom kies je voor een spatwand in glas. Klassieke keukentegels zijn ook best mooi. Maar een glazen spatwand in je keuken trekt écht de aandacht. Laat je bezoekers versteld staan.

Glazen spatwand is hygiënisch

Je wilt een keuken zónder een poetsslaaf te worden. Dus kies je voor een spatwand in glas – gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch. Jouw keukenwand bestaat uit één stuk glas en heeft dus amper voegen. Netjes!

Glazen spatwand voor ruimte en licht

Glas weerkaatst het licht. Resultaat? Met een glazen spatwand in je keuken lijkt die ruimer en lichter. Bovendien kies je uit alle kleuren van de regenboog. Zo past die spatwand perfect bij jouw keuken en interieur.

Glazen spatwand vraagt om een vakman

Zoek je een vakman voor jouw glazen spatwand? Eentje op wie je rekent voor inspiratie en een piekfijne plaatsing? Dan zit je goed bij Pglas in Tielen. Als vakman gaan we voor niets minder dan de perfectie en slijpen we de ruimte voor je stopcontacten netjes uit het glas. Kom kennismaken.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x