Schuif je ruimte open met een glazen schuifdeur

Een glazen schuifdeur of schuifwand in je interieur is niet alleen stijlvol en mooi. De deur opent tal van mogelijkheden.

Een glazen schuifdeur maakt kleine ruimtes groter

Is je woning of kantoor compact? Dan heb je er alle baat bij de ruimte zo optimaal mogelijk in te richten.

Met een glazen schuifwand of schuifdeur schuif je als het ware je ruimte open. Helder glas zorgt voor een doorkijk, voor licht en plaatswinst. (Bekijk concrete voorbeelden van licht en ruimte)

Geen draaihoek

Met een glazen schuifdeur win je plaats. Precies omdat ze geen draaihoek heeft. Met als extra voordeel dat je deur niet onnodig botst tegen dat tafeltje dat dicht bij de deur staat.

Schurend scharniertje?

Een glazen schuifdeur of – wand schuift geruisloos open. Om je vloer netjes te houden, installeren we de schuifdeur tegen het plafond of net boven de deuropening. Een rem zorgt ervoor dat de deur zachtjes open en toe kan.

Ontdek meer mogelijkheden van schuifsystemen.

Privacy

Van je kamer 1 ruimtelijk geheel maken? Of privacy creëren? Met een glazen schuifdeur heb je de 2. Schuif je de deur toe, dan heb je alle privacy. Zo heb je in een handomdraai 2 opgesplitste ruimtes. plezant, hé?

Schuifdeuren zijn niet alleen mooi in helder glas. Met mat, gezuurd, gezandstraald of gekleurd glas heb je een waaier aan opties om je interieur dat cachet te geven dat het verdient.

Komaf met dichtslaande deuren

Tocht of luchtverplaatsing zorgt ervoor dat deuren dichtslaan. Vervelend soms. Een glazen schuifdeur heeft de handige eigenschap dat ze niet kan dichtslaan. Tegelijk neemt ze een ergernis bij je weg.

Heb jij het graag netjes opgeruimd?

De computer aan je werktafel of jassen aan de kapstok? Met een glazen schuifdeur of -wand tover je in een mum van tijd rommelige spulletjes weg. Met als resultaat: een klassevolle en mooie, strakke deur of wand.

Welke glazen schuifdeur voor mijn interieur?

Snuif inspiratie op in onze realisaties van glazen schuifdeuren en -wanden.

Pglas helpt je graag de juiste keuze te maken. En om je deur vakkundig en proper af te werken en te installeren bij je thuis.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.