Steel look glazen deur met asymmetrisch kruis

Je prijs?

Ontvang meteen de richtprijs in je mailbox.

De steel look deur in deze woonkamer is een pivoterende deur die mooi contrasteert met de witte muren. Zo geeft deze glazen deur extra karakter aan deze leefruimte. Gracieus functioneel!

Asymmetrisch kruis

Wat deze steel look glazen deur uniek maakt, is de onderverdeling in verschillende glasvlakken: zwarte aluminium profielen zorgen voor een strak asymmetrisch kruis.

Wist je dat dit lakwerk in eender welke kleur kan? En dat je je eigen unieke indeling kan kiezen? Plezant, hé!

Steel look glazen deur: pivoterende deur

Deze steel look deur gaat open naar twee kanten, blijft openstaan op 90° en sluit automatisch. Qua afmetingen kan je eindeloos spelen. Deze deur meet 889 mm x 2 147 mm. Het glas is gehard glas van 10 mm dik.

Bij een steel look glazen deur zijn de scharnieren op het glas gemonteerd. Dus ook dit zwarte Ozone-scharnier dat ervoor zorgt dat de deur langs beide zijden opent.

Grijp je greep

Elegant is deze zwarte Cosmic-deurgreep die netjes past in de strakke uitstraling.

Weetje: deze deurgreep staat óp het glas en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor kan je een uniek beeld creëren in combinatie met de onderverdeling.

Supermooi in verschillende interieurstijlen

Deze steel look deur is gracieus en tegelijk functioneel. De deur scheidt de woonkamer duidelijk van de hal. Met als grote voordeel dat het heldere glas de ruimte ‘opentrekt’. En je als het ware geen ruimteverlies hebt.

Kortom, deze steel look deur is een prachtige voltreffer in verschillende interieurstijlen, zowel modern als rustiek.

Ook een steel look deur in jouw interieur?

Bij Pglas helpen we je met plezier. Want genieten van je interieur, dat is gewoonweg reuze.

Liever eerst nog ideeën opdoen? Welkom in onze showroom in Tielen. Waar je steel look deuren kan zien en voelen.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.