Stalen deur met zijdelingse scharnieren, stopverf en T-greepje

Deze stalen deur met zijdelingse scharnieren verbindt de traphal met de woonkamer. Het glas, onderverdeeld in acht ruiten, zorgt voor licht en ruimte in beide delen van het huis.

Het glas is gemonteerd in een op maat gemaakt stalen kader en met zijdelingse scharnieren ingepast in een stalen frame in de dagkant. Het staal is zwart gelakt en 30% mat.

Deur past netjes aan plafond en vloer

Zoals je op de foto’s hieronder ziet, reikt deze stalen deur helemaal tot aan het plafond. Plezant werk voor onze pietjes-precies die het stalen frame precies uitgemeten hebben.

Onderaan zweeft het stalen frame over de houten vloer.

Deze stalen deur met zijdelingse scharnieren opent naar één kant. Dankzij een magneet blijft de deur goed gesloten. Tussen 0° en 90° kan je de deur open zetten op de gewenste opening.

Zwarte stopverf

De acht glazen ruiten in deze stalen deur zijn afgewerkt met zwarte stopverf. Dit zorgt voor een authentieke toets.

Het type van dit glas: helder, gelaagd veiligheidsglas. Meer lezen over soorten interieurglas.

Zie je het zwarte deurgreepje aan deze stalen deur?

Dat is een gebogen T-greepje dat vastzit aan het stalen frame. Heel subtiel aanwezig. Doe inspiratie op voor deurgrepen voor je glazen deur.

Want een deurgreepje maakt je glazen deur af.

Ook een stalen deur met glas in jouw interieur?

Vind ideeën in deze realisaties. Of:

We helpen je met plezier. Zo geniet jij van je interieur.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.