Grote glazen douchewand in twee delen

Je prijs?

Ontvang meteen de richtprijs in je mailbox.

In deze badkamer slaat de zwarte glazen douchewand in twee delen twee vliegen in één klap. Want hij fungeert ook als scheidingswand tussen de inloopdouche en het bad. Zonder enig plaatsverlies. Helemaal op maat.

Douchewand met twee panelen

Deze plafondhoge douchewand bestaat uit twee panelen die samen bijna 2,5 m breed zijn. Zo’n grootte, in combinatie met de ligging van de badkamer op de eerste verdieping, motiveren onze beslissing om de douchewand in twee delen te monteren.

1 + 1 = 1 (mooi geheel)!

De precieze verlijming tussen de twee panelen met transparante siliconenkit doet de douchewand ogen als één mooi geheel.

Wie vindt op de foto’s hieronder de naad? 😉

TIP: Wist je dat twee glazen panelen plaatsen meestal budgetvriendelijker zijn dan één hele grote wand? En dat het resultaat supermooi is, daarvan is dit project een sprekend bewijs. Plezant, hé?

Zeker zeker: uitdagend maatwerk dat spek voor de bek is van onze pietjes-precies-plaatsers.

Zwarte profielen

De juiste ‘zwarte’ kleur van deze glazen douchewand in twee delen is dark grey. Dit gehard glas is 10 mm dik. Verdiep je in de verschillende soorten interieurglas.

De zwarte profielen aan de onder-, boven- en zijkant maken het geheel af. Zo contrasteert de glazen douchewand mooi met het witte karakter van de badkamer.

De droomdouche voor jouw badkamer?

Niets zo plezant om te genieten van een mooie badkamer. Ontspannen en tot rust komen. Licht en ruimte.

Eerst nog ideeën opdoen? Welkom in onze showroom in Tielen. We helpen je graag om de juiste keuze voor je glazen douchewand te maken.

Weet je wat je wil en benieuwd naar de prijs?

En ontvang de richtprijs voor je glazen douchewand meteen in je mailbox.

Jou helpen, dat doen we graag!

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.