Glazen douchewand in steellook frame

Je prijs?

Ontvang meteen de richtprijs in je mailbox.

In deze badkamer is de glazen douchewand in steellook frame de perfecte blikvanger in combinatie met de Portugese tegeltjes, de grote donkergrijze wand- en vloertegels en de witte muren en plafond.

Deze glazen douchewand in steellook frame is rondom voorzien van zwart gelakte aluminium U-profielen. Zoals je op de foto’s hieronder kan zien, is het kader netjes afgewerkt tegen het plafond en de douchebak. Afgekit met zwarte silicone. Om zo een mooi en strak geheel te creëren. Iets wat onze pietjes-precies graag doen.

1570 mm x 2460 mm.

Dat is de grootte van deze glazen douchewand. Dit is al best een groot formaat.

TIP: Droom je van een grote glazen douchewand in je badkamer? Bekijk dan zeker of het haalbaar is om de wand heelhuids op z’n plaats te krijgen. Bij Pglas denken we hier graag over mee. Bedenk wel dat voldoende manoeuvreerruimte handig is.

Het soort glas van deze glazen douchewand?

Dat is 10 mm helder gehard glas. Klopt, veiligheidsglas. Want douchen doe je toch graag zorgeloos? Dé plek om je te ontspannen en tot rust te komen.

Kom meer te weten over de verschillende soorten interieurglas.

Een glazen douchewand in jouw badkamer?

Doe extra ideeën op. Of:

En ontvang meteen de richtprijs voor je douchewand in je mailbox.

Wij helpen je graag. Zo geniet jij van een stijlvolle badkamer. Plezant!

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.