ZomerZoenen

Ben jij ook zo verliefd op glas in je interieur?

Keitof! Grijp je kans om te vieren. Hoe?

  1. Geef een zoen op glas in je interieur. Kan op een spiegel, glazen deur, raam, wand, … zijn. Als het maar glas is. 🙂
  2. Deel je foto op je profiel op Instagram of Facebook met de hashtag #zomerzoenen. Deze hashtag zeker vermelden, dan vinden we je post makkelijk terug.
  3. Tag ons in je post: @pglas.tielen op Facebook of @pglas_tielen op Instagram. (Extraatje: onze pagina volgen is niet verplicht, maar mag altijd. 😉)

En zoen je zo naar een all-in etentje voor 2 in een van deze heerlijke restaurants in Kasterlee:

Plezant!

❤ Jij doet toch mee? Simpelweg je liefde voor interieurglas delen. 🤩

➡ De 4 winnaars maken we bekend vanaf 12 juni 2023. 🎉

Inspiratie nodig voor je zoenfoto? Die vind je misschien in de foto’s op deze pagina. We zijn alvast benieuwd naar je foto. Van jezelf, je wederhelft, je (klein)kinderen, … Hoeft echt niet supercreatief te zijn, als die maar liefdevol is. 😉

Het wedstrijdreglement

  • Deze wedstrijd loopt van 20 april 2023 t.e.m. 5 juni 2023.
  • De 4 winnaars maken we bekend vanaf 12 juni 2023. We plaatsen een bericht op onze socialemediakanalen met jouw ingestuurde foto erbij. Ook bezorgen we jou een bericht via chat. Hou dus vanaf 12 juni zeker je chatberichten op Instagram of Facebook in het oog om te zien of je geen berichtverzoek of berichtje hebt.
  • Wie is de winnaar?
    • Pglas kiest als team op basis van wat? (onschuldige hand? Meest liefdevolle foto?, …)
  • Je ontvangt je all-in etentje voor 2 in de vorm van een bon van het restaurant. Je bon kan je rechtstreeks verzilveren bij het restaurant. Houd uiteraard rekening met de vervaldatum op de bon.

Is je liefde voor glas echt groot?

TIP: Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je zo’n 4 keer per jaar een e-mailing met inspirerende glasprojecten. En ja, hoor, uitschrijven kan later zonder probleem.

👉 De mogelijkheden van glas eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Reserveer hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je met plezier.