Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 317 beoordelingen

Waarom een douchedeur in glas?

Weet je dat steeds meer mensen een douche verkiezen boven een bad? Daarbij kiezen ze voor een douchedeur of -cabine in glas, want je wassen doe je in stijl. Vind inspiratie bij Pglas en maak een pareltje van je badkamer.

Jouw douchedeur is stijlvol

De dagen dat de douche in je badkamer louter functioneel was, zijn geteld. Want het oog wil ook wat. Gooi daarom dat plastic douchescherm in de vuilnisbak en kies voor een douchedeur in glas – een echte blikvanger in je interieur.

Eindeloze mogelijkheden voor je douchedeur

Mat of helder glas? Met of zonder tekeningen en patronen? Kies voor een douchedeur in glas en je mogelijkheden zijn eindeloos. Zo plaatst Pglas een folie in een felle kleur op je douchedeur voor een knaleffect. Of kies voor extra comfort met een douchedeur die naar twee kanten opent. Ontdek het aanbod van Pglas en kies.

Glazen douchedeur: gemakkelijk te onderhouden

De glazen douchedeuren van Pglas hebben geen deurkader – dus het onderhoud ervan is een koud kunstje! Een gouden tip: na je douche ga je met een aftrekkertje over het glas, dan krijgt de kalkaanslag geen schijn van kans.

Een vakman voor je douchedeur

Zoek je inspiratie voor je douchedeur? En wil je een vakman op wie je blind vertrouwt? Haast je naar de toonzaal van Pglas in Tielen.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x