Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is Pglas gesloten

Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 328 beoordelingen

Vloeren

Realisaties

Bekijk meer realisaties

Glazen vloeren

Een glazen vloer in je interieur heeft een mooi verrassend effect. Het creëert een open volume dat het daglicht ten volle en ongedwongen in je woning of kantoor laat spelen. Dat schept op zijn beurt ruimte en massa's licht.

Helder, mat, gekleurd glas of puur maatwerk

Onze glazen vloeren zijn verkrijgbaar in:

Pglas zorgt voor een unieke vloer op jouw maat.

Een decoratief kunstwerk

Pglas maakt van je glazen vloer niet alleen iets functioneels. Meteen heb je ook een kunstwerk in huis. Heb lef en toon bijvoorbeeld je wijnkelder onder een glazen vloer. Glas is decoratief materiaal bij uitstek. Ingewerkte glazen lichtlijnen brengen op een eenvoudige, strakke en verwonderlijke manier de juiste sfeer in je woonst.
Onze glazen tegels leggen we in een stalen kader in inox of staal. Om de kader volledig te integreren in je woning kan je ervoor kiezen de kader te lakken in eender welke RAL-kleur.

Glazen traptreden

Je trap in glas? Pglas plaatst traptreden in glas. Laat licht met glas spelen. Een strak en mooi lichtspektakel.

Veilig

Het glas van Pglas kan tegen een stootje. Prioritair besteden we aandacht aan veiligheid. Zo werken we ook voor onze glazen vloeren met gelaagd veiligheidsglas dat voldoet aan de strenge voorwaarden van doorvalbeveiliging.

pglas veilig glas

Een glazen vloer in je interieur?

Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons . We maken graag een afspraak voor een verkennend gesprek of een offerte op maat

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x