Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is Pglas gesloten

Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 328 beoordelingen

Schuifdeuren

Realisaties

Bekijk meer realisaties

Glazen schuifdeuren en schuifwanden

Twee ruimtes in je woning of kantoor omtoveren tot één groter mooi geheel? Dat kan perfect met een glazen schuifdeur of glazen schuifwand. Twee vliegen in één klap: je bespaart ruimte en in een handomdraai vorm je je interieur om. Schuif je de deur toe, dan schep je privacy.

Een glazen schuifdeur of schuifwand geeft je interieur cachet. Een blikvanger met een tijdloos karakter. Met een glazen schuifdeur kies je voor dat ietsje meer luxe en massa’s licht.

Helder, mat, gezuurd, gezandstraald, gekleurd glas of puur maatwerk

Onze glazen schuifdeuren en schuifwanden zijn verkrijgbaar in:

Pglas zorgt voor een unieke deur of wand op jouw maat.

Schuifsystemen

Om glazen schuifdeuren netjes en mooi afgewerkt te installeren, werken we met verschillende systemen.Om je vloer clean te houden, monteren we de schuifdeur tegen het plafond of net boven de deuropening.Dus geen hinderlijke rails op de grond. Een rem zorgt ervoor dat de deur zachtjes open en toe kan. Ook automatische schuifdeuren zijn mogelijk.
Prefereer je een ander schuifsysteem? Wij staan paraat om de mogelijkheden met jou te bespreken.
Een opbouw schuifsysteem, een ingewerkte rail, een Manet-schuifsysteem of zelfs een automatische schuifdeur? Bij Pglas kan het allemaal.

Deurgrepen

Een greep maakt of kraakt een deur. In een prachtig harmonieus interieur klopt elke detail. We geven je graag tips en begeleiden jou graag bij de keuze van de beste deurgreep voor jouw glazen deur. Bekijk ons aanbod 

Een glazen schuifdeur of schuifwand in je interieur?

Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons. We maken graag een afspraak voor een verkennend gesprek of een offerte op maat.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x