Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is Pglas gesloten

Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 328 beoordelingen

Over Pglas

Pglas plaatst glas in je interieur

Glas in jouw interieur? Pglas is topspeler in de Kempen en de provincie Antwerpen voor het plaatsen van:

Toonzaal of woonzaal

Pglas is vol van glas. De ambitieuze zaakvoerders Peter Van Bouwel en Ruth Renders hebben een passie voor architectuur en interieur, voor alle soorten glasoplossingen. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën, andere mogelijkheden. Om klanten zo optimaal mogelijk te adviseren en te helpen.

De oneindige mogelijkheden van glas in je interieur ontdekken? Bezoek de toonzaal van Pglas. Een woonzaal als toonzaal! Graag maken we eerst kennis om jouw vragen of ideeën rond glas in je interieur te bespreken. Volledig transparant naar prijs en timing toe.

Vakmanschap en topkwaliteit

Met een pak kennis, ervaring en creativiteit zet Pglas elk idee voor glas in je interieur om in een mooi afgewerkt en stijlvol product. Zaakvoerder Peter plaatst het glas eigenhandig. Ons team gaat prat op vakmanschap, vertrouwen en topkwaliteit. Elk soort glas controleren we uiterst streng op onnauwkeurigheden. Voor scharnieren en grepen werken we enkel samen met bekende en kwalitatief hoogwaardige merken. Ontdek ons aanbod 
 

Foto Bestelwagen

Opmeten, maatwerk

Een glazen deur, douchedeur, spatwand, schuifdeur,…Pglas plaatst alles op maat. Om alles tot in de puntjes te laten kloppen, komt Peter bij je langs om nauwkeurig op te meten. Na de plaatsing zorgen we ervoor dat we de werf netjes achterlaten.

Na-service, snel en correct

Toch een probleem na plaatsing? Pglas zorgt voor een snelle en correcte na-service en opvolging.

Bekijk ons aanbod 

Onze partners

MT-constructAlucanTWS CoolserviceWATTAnja wijnants

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x