Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is Pglas gesloten

Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 328 beoordelingen

Meubels

Realisaties

Bekijk meer realisaties

Glazen bijzettafels, salontafels: RuTable

Een mooie unieke glazen salon- of bijzettafel in je interieur? Pglas ontwerpt en maakt een tafel naar je wens. Betaalbaar design. Én functioneel.

 

Deze glazen designtafels dragen de naam van ons huismerk: RuTable. Glazen designtafels. Op maat van je interieur van de hand van zaakvoerster Ruth. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Hou je meer van een voor jou uitgewerkt creatief idee? Voor jou ontwerpt Pglas met plezier een glazen bijzettafel of salontafel om van te smullen.

Een mooie unieke glazen salon- of bijzettafel in je interieur? Pglas ontwerpt en maakt een tafel naar je wens. Betaalbaar design. Én functioneel. Deze glazen designtafels dragen de naam van ons huismerk: RuTable. Glazen designtafels. Op maat voor jou van de hand van zaakvoerster Ruth. Hou je meer van een voor jou uitgewerkt creatief idee? Voor jou ontwerpt Pglas met plezier een glazen tafel om van te smullen. Ontdek de RuTable-collectie onderaan deze pagina en op onze realisatiepagina.

Glazen meubels, tafels, kasten

Droom je van een ander glazen meubel in je interieur? Ook dan ben je bij Pglas aan het juiste adres.  Samen met jou denken wij graag creatief mee over je glazen idee.

Een glazen meubel is tijdloos en exclusief. Glas schept ruimte en licht. Zo creëer je een transparante omgeving met dat extra tikkeltje luxe.

Een uniek glazen meubelstuk op maat

De mogelijkheden zijn divers: helder glas, al dan niet gelakt in een kleur naar keuze, of mat gezuurd glas . Pglas ontwerpt en maakt een uniek meubelstuk op maat van je interieur.

Een glazen tafel voor binnen of buiten, in alle soorten en formaten, een vitrinekast, een tafelblad in alle mogelijke kleuren of stijlen? Of een ander glazen meubelstuk op maat? Bij Pglas kan veel.

Veilig

Ook voor je glazen meubel werken we uitsluitend met veiligheidsglas. Dat maakt onze creaties uiterst veilig, sterk en solide.

Uv-lijm

Om de strakke moderne lijn aan te houden, lijmen wij je glazen meubel met uv-lijm. Een techniek waarbij glas tegen glas gelijmd wordt. Zo vloeien alle vlakken naadloos in elkaar over.
Ook voor de afwerking staat Pglas garant. Afhankelijk van je smaak, perfectioneren we je tafel met de tijdloze materialen inox, staal of aluminium.

Een glazen meubel in je interieur?

Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons. We maken graag een afspraak voor een verkennend gesprek of een offerte op maat.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x