Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 317 beoordelingen

Jouw spiegel op maat

In je badkamer, hal, winkelruimte, kantoor, ... Een spiegel is onmisbaar in élk interieur. Toch is het soms knap lastig om het perfecte exemplaar te vinden. Daarom reken je op Pglas voor een spiegel op maat.

Waarom een spiegel op maat?

Een spiegel op de juiste plek speelt met licht en ruimte. Tover donkere hoekjes om tot een sfeervolle ruimte die baadt in het licht en creëer een groter ruimtegevoel. Speels of modern? Klein of groot? Jouw spiegel op maat past perfect in je interieur.

Voordelen van een spiegel op maat

Je kiest je spiegel uit alle soorten en maten – helemaal afgestemd op de beschikbare ruimte in je interieur. En je krijgt een perfecte afwerking met uitsparingen voor stopcontacten of kranen. Dát zijn de voordelen van een spiegel op maat. Neem hier de tijd om het aanbod spiegels van Pglas te verkennen.

Spiegel op maat voor particulieren én professionelen

Een spiegel op maat voor je inloopkast of badkamer? Of zoek je er eentje voor jouw kantoor of winkelruimte? Voor grote én kleine spiegels op maat zit je goed bij Pglas.

Een vakman voor je spiegel op maat

Van de opmeting tot de perfecte afwerking: Pglas is hét adres voor jouw spiegel op maat. Heb je vragen of zoek je inspiratie? Onze vakman weet raad!

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x