Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 317 beoordelingen

Glazen deuren voor ruimte en licht

Glazen deuren horen thuis in elk interieur: modern én klassiek. Combineer ze met een glazen wand voor extra cachet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Pglas maakt je wegwijs in de wondere wereld van de glazen deuren.

Glazen deuren voor thuis

Glazen deuren brengen licht en ruimte in je woning: het daglicht dringt beter door en dat zorgt voor een adembenemend ruimtegevoel. Bovendien zijn glazen deuren een echte eyecatcher in jouw huis. Voor elke stijl en voor elk interieur vind je jouw glazen deuren bij Plgas.

Glazen deuren op kantoor

Glazen deuren passen perfect in élk modern kantoorinterieur en zorgen voor sfeer en uitstraling. Combineer helder en gezandstraald glas voor privacy en rust. Inspiratie nodig? Pglas maakt je graag wegwijs.

Glazen deuren: alles is mogelijk

Vind je pittige kleuren helemaal het einde? Dan kies je voor gekleurd glas of laat je een kleurenfolie plaatsen. Of wil je een tekening, patroon of logo op je glazen deuren? Alles is mogelijk.

Glazen deuren vragen om een expert

En dat is Pglas in Tielen. Bij ons kan je rekenen op advies, opmeting en plaatsing. Alles piekfijn in orde zodat jij zorgeloos van je glazen deuren geniet.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x