Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 317 beoordelingen

Glazen binnendeuren

Waarom kies je voor glazen binnendeuren? Ze zijn een blikvanger in élk interieur – van klassiek tot modern. Ze spelen met de lichtinval en ze vergroten het ruimtegevoel in jouw woning en kantoor. Bovendien zijn de mogelijkheden met glas eindeloos.

Glazen binnendeuren zijn mooi

Woning of kantoor? Elk interieur heeft dat unieke element nodig: iets wat onmiddellijk in het oog springt wanneer je binnenstapt. Een stijlvolle binnendeur in glas is de ultieme eyecatcher.

Glazen binnendeuren voor elk interieur

Ben je gek op patronen of tekeningen op je glazen binnendeuren? Of kies je liever voor een strakke, moderne look? Met glas zijn je mogelijkheden eindeloos, van helder tot gekleurd, gezandstraald of gezuurd.

Glazen binnendeuren voor ruimte en licht

Glazen binnendeuren spelen met de lichtinval en creëren een ruimtelijk gevoel in je interieur. Ook houden ze storende geluiden tegen, net zoals de koude en de warmte. Wil je het daglicht in je woning of kantoor zónder je privacy prijs te geven? Dan kies je voor gezandstraald of gezuurd glas.

Glazen binnendeuren vragen om een vakman

Van de opmeting tot de plaatsing: bij Plgas in Tielen vind je dé vakman voor je glazen binnendeuren. Ontdek ons aanbod en laat je inspireren!

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x