Naar inhoud

Klantenscore: 9.3 / 10 op basis van 317 beoordelingen

Een glazen deur in jouw interieur

Wil je jouw interieur net dat tikkeltje extra geven en spelen met het natuurlijke daglicht? Dan kies je voor een glazen deur. Ontdek het aanbod bij Pglas en laat je omverblazen door de mogelijkheden.

Glazen deur voor modern én klassiek

Voor elke stijl en elk interieur is een glazen deur de geknipte keuze. Gekleurd, gezandstraald of gezuurd glas met reliëf, tekeningen of patronen? Of heb je liever strak, helder en modern? Breng een bezoek aan de toonzaal van Pglas in Tielen en personaliseer jouw glazen deur.

Glazen deur? Jij kiest!

Jouw glazen deur laat het daglicht vrij binnenstromen, met een ruimtelijk effect als resultaat. Sta je op je privacy? Dan kies je voor gezandstraald of gezuurd glas, al dan niet gecombineerd met een transparant stuk.

Jouw glazen deur isoleert perfect

Sluit je jouw glazen deur? Dan maken storende geluiden geen schijn van kans. Ook de thermische isolatie is zo goed als perfect. Kortom: jouw glazen deur is mooi én duurzaam.

Dé vakman voor jouw glazen deur?

Wil je snel genieten van je glazen deur? Dan ga je in zee met rasechte vakmannen zoals je die bij Pglas vindt. Ontdek het aanbod glazen deuren en spring binnen.

Vragen over glas in jouw interieurproject?

We helpen je met plezier.

Contacteer ons x